IN ONS KLEINE KIKKERLANDJE

Kom uit het land van kroketten, frikandellen… die je tot aan de Spaanse kust kunt bestellen. Maar niet bij Manic Organic! Weg met die standaard snacks. Houmous met jalapeno en koriander is veel hipper en nog gezonder ook. Manic Organic heeft al heel wat evenementen gedraaid in Nederland. Hieronder vind je een aantal van onze hoogtepunten.

ALLERHANDE KERSTFESTIVAL 2015 & 2016

Het waren 3 dagen vol gezelligheid en vooral hongerige mensen. Maar we did it! Met onze trouwe Flexitaria Foodtruck en Winter BBQ stand hebben wij de mensen van het Allerhande Kerstfestival verrast met een kerstmenu met een leuke twist. Kerst en veggie gaan dus heel goed samen.

Ook Sjoerd van ‘Blij met Sjoerd’ heeft zich erg vermaakt in onze foodtruck. Dit is terug te vinden op het Youtube kanaal van Sjoerd. Alles bij elkaar was het een leuke en inspirerende dag en we kunnen met een gerust hart zeggen dat het ook een beetje ‘Blij met Manic Organic’ was.

NIJMEEGSE VIERDAAGSE 2016

De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Als aanmoediger is er natuurlijk ook heel wat te doen. De SMKMRKT was een samensmelting van heerlijk eten en veel gezelligheid. ManicOrganic stond hier dan ook vol trots. Let’s do it again!

STRAFWERK, PLEINVREES & BY THE CREEK FESTIVAL 2016

De grootste dancefestivals van Nederland. Met in totaal miljoenen bezoekers, waren er heel wat hongerige buiken te vullen. Manic Organic vond het erg bijzonder om tussen de standaard festivalsfoodtrucks te gaan. Veggie is hip & lekker en meer bezoekers staan er voor open.

BEVRIJDINGSFESTIVAL WAGENINGEN 2015 & 2016

5 mei is de dag van de Bevrijding en ook de dag van de Vrijheid. We staan er deze dag bij still dat vrijheid niet vanzelfsprekend is, dat het de verantwoordelijkheid is van iedereen om vrijheid in stand te houden en te delen. Een mooie manier om hier bij stil te staan is het Bevrijdingsfestival. Manic Organic vindt dit ook erg belangrijk en maakte hier graag een onderdeel van uit.

SAIL AMSTERDAM 2015

Alle hens aan dek! SAIL Amsterdam was 5 dagen lang het nautische middelpunt van de wereld. En Manic Organic mocht hier deel van maken. Bijna 2,3 miljoen bezoekers genoten van de prachtige Tall Ships, de optredens en de sfeer. En wij hebben ook erg genoten.

THE ORANGE EXPERIENCE 2014: HEINEKEN & KLM

Koningsdag mag in ons land een fenomeen zijn, over de grens zijn slechts weinig mensen met het bestaan van dit feest bekend. Een gemiste kans, want ons nationale verjaarsfeest biedt een uitgelezen kans om trots de Nederlandse identiteit te presenteren.

Heineken en KLM hebben daarom samengewerkt om 10 Amerikanen The Orange Experience te geven. Met gastoptreden van Armin van Buren en een rondvaart door de Amsterdamse grachten was hun dag compleet. Manic Organic heeft ook zijn ‘ Dutch pride’ getoond en we hebben er een knallend feestje van gemaakt!

OVER DE GRENS

ManicOrganic is going global! Naast al onze events in Nederland worden wij ook ingehuurd door onze fans over de gehele wereld. Van Mexico tot Istanbul. Wij komen eraan. Hieronder vind je een aantal van onze hoogtepunten.

ISTANBUL

Instanbul. Een land vol culturen en sprankelende smaken. ManicOrganic verzorgde voor enkele dance events de catering. Een geweldige ervaring waar wij nog steeds met veel plezier op terug kijken. ManicOrganic verzorgde o.a. Live in Colour 2015, Top 100 DJ, I AM Hardwell georganiseerd door One Colony.

BELGIË

België. Heb getwijfeld over België…, nou ManicOrganic niet! We hebben alle velen huwelijken en zakelijke events verzorgd in België. Een dag vol liefde en passie, wat wil je nog meer? Nou, heerlijke veggie burgers en die hebben ze gekregen ook.

PUERTO RICO

Wijn, een waanzinnig uitzicht, een zwoele zomeravond & heerlijk eten. Dit kan ManicOrganic allemaal voor je verzorgen tijdens een privé diner. En ook op een spetterende locatie als Puerto Rico. Al trek in avocado salade, een lekkere Piña Colada of Adobo kip?