EVENT CATERING

MANICORGANIC OP JE EIGEN LOCATIE

Heb je een evenement gepland en wil je dat op eigen locatie organiseren? Voor zowel bedrijfs- als privé feesten. Wij komen naar je toe! ManicOrganic verzorgt de catering en kan je daarnaast ook helpen met te gekke aankleding en inrichting, de benodigde AV-techniek, een fotograaf of toffe DJ, een live band en een inspirerende spreker. We denken graag mee om je event, feest, (afstudeer)borrel of symposium tot een enorm succes te maken! Neem contact op om samen te brainstormen.

MANICORGANIC OP ELKE LOCATIE

Wij komen graag naar je toe! Met onze cateringdiensten en met onze super toffe duurzame ManicOrganic foodtruck. De foodtruck staat binnen 2 uur. Alles wat we nodig hebben is een plek van 10×3 meter en 2 stroompunten. Super leuk voor je buurtborrel (kijk voor meer informatie op Buurtkeukens), de kerstborrel van je bedrijf, team of afdeling, de nieuwjaarsreceptie van jouw organisatie. Buiten bij jouw bedrijf op de stoep of in de tuin, vuurkorven erbij, een gezellig muziekje en samen op gepaste afstand genieten! We kunnen overal naar toe komen en denken graag mee om je bijeenkomst tot een enorm succes te maken! Neem contact op om samen te brainstormen.

PRIVE CATERING

MANICORGANIC OP JOUW LOCATIE

Wil je liever in vertrouwde omgeving en in een privésfeer rustig genieten van onze catering en eventsdiensten? Dan komen wij ook graag bij je thuis of op je werk! Onze chef stelt samen met jou het menu samen, zoals: witdown, walking dinner of met de Foodtruck of een combinatie ervan.

Contactgegevens

Laurens van Luin
E-mail: laurens@manicorganic.nl
Telefoonnummer: +316 14 06 80 72

ManicOrganic
Dirk Verheulweg 4
2742 JR Waddinxveen

Onze eerste telefonische intake of intake per e-mail is geheel 'on-the-house'! Op basis van deze intake ontvang je van ons een voorstel. Wil je daarna door? Tof! De kosten voor onze creatieve diensten en tijd, vind je terug in de begroting. Lees ook voor de volledigheid de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland. Deze zijn van toepassing op al onze diensten.