Duurzame samenwerkingen

All-in-one

ManicOrganic onderscheidt zich niet alleen door hun culinaire expertise en toewijding aan duurzaamheid, maar ook als een ‘all-in-one’ oplossing voor evenementen. Ze bieden een volledige suite van diensten die verder gaan dan catering, wat hen tot een ideale partner maakt voor elk type evenement. Met een team van productiespecialisten, DJ’s, moderators, stylisten, decorbouwers, fotografen, videografen en grafisch vormgevers, heeft ManicOrganic alles in huis om een evenement van begin tot eind te begeleiden en te realiseren.

Deze veelzijdigheid betekent dat klanten kunnen vertrouwen op ManicOrganic voor meer dan alleen uitstekend eten. Hun team van productiespecialisten zorgt voor een soepele organisatie en uitvoering van evenementen, waarbij elk detail met zorg en aandacht wordt behandeld. De DJ’s en moderators die ManicOrganic biedt, zorgen voor de perfecte sfeer en interactie met het publiek, terwijl de stylisten en decorbouwers zorgen voor een visuele presentatie die de unieke stijl en thema van het evenement weerspiegelt.

De toevoeging van professionele fotografen en videografen zorgt ervoor dat elk moment van het evenement prachtig wordt vastgelegd, terwijl de grafisch vormgevers helpen bij het creëren van alle visuele materialen, van uitnodigingen tot event branding. Dit complete pakket van diensten maakt ManicOrganic tot een uiterst aantrekkelijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een naadloze en professionele ervaring bij het organiseren van evenementen.

De combinatie van culinaire voortreffelijkheid, duurzaamheidsbewustzijn en een breed scala aan eventmanagementdiensten plaatst ManicOrganic in een unieke positie binnen de evenementenindustrie. Ze zijn niet alleen een cateraar; ze zijn een partner die kan helpen bij het creëren van een onvergetelijk en volledig geïntegreerd evenement, wat bijdraagt aan hun reputatie als een veelzijdig en innovatief bedrijf.

PREFERRED PARTNERS

Johan over de Vest Manic Organic

Johan over de Vest

Moderator, programmamaker en dagvoorzitter

Wij hebben leuk samengewerkt op een project voor meerdere dagen. Bij interesse is bij te boeken via Manic Organic.

Mail naar Laurens van Luin voor meer informatie.

Carlotte Klop & Robin Griffin

CaRo’s Concepts | Fotografie & Concepting

Wil je jouw evenement vastleggen om naar terug te kunnen kijken? Dan is CaRo’s Concepts de juiste match! Een creatief duo met een passie voor fotografie. Samen weten Carlotte & Robin gerechten en dranken op een smaakvolle manier vast te leggen en daarbij ook de beleving en sfeer van de gasten op het evenement. Van smakelijke food fotografie tot bruisende sfeer shots!

Bezoek hun website: CaRo Concepts

Manic Organic Joachim Lenting

Jochem Lenting

CaRo’s Concepts | Videograaf

Wil je jouw evenement vastleggen om naar terug te kunnen kijken? Dan is CaRo’s Concepts de juiste match! Een creatief duo met een passie voor fotografie. Samen weten Carlotte & Robin gerechten en dranken op een smaakvolle manier vast te leggen en daarbij ook de beleving en sfeer van de gasten op het evenement. Van smakelijke food fotografie tot bruisende sfeer shots!

Bezoek hun website: CaRo Concepts

Manic Organic Tree By Tree

Tree By Tree

The gift that keeps in growing

Laurens heeft duurzaamheid door zijn aderen lopen en dus was de match met treebytree snel gemaakt. Door bomen terug te brengen in het hart van Afrika, zorgt Laurens ervoor dat er met elk event meer CO2 wordt opgenomen, boeren in Tanzania het een stukje beter krijgen en de aarde wordt afgekoeld.

Leuke bijkomstigheid: zijn Manic Organic bedrijfsbos blijft groeien!

Bezoek hun website: Tree By Tree

Manic Organic Daan Oomen

Daan Oomen

We get it Daan

Enthousiast en gedreven freelance event producer die als vegan een voorvechter is van een duurzame en circulaire samenleving. Samen met Manic Organic probeer ik de evenement industrie kennis te laten maken met de mogelijkheden en essentie van duurzaam produceren!

Bezoek zijn LinkedIn: We get it Daan

Manic Organic Local heroes

Mels Praat

Local Heroes

Bij Local Heroes staat de mens centraal, niet de winst. Vertrouwen tussen medewerkers en partners creëert magische evenementen waar alles klopt.

In onze omgeving vindt elke hospitality Held voldoening en trots. Manic Organic en Local Heroes delen een visie: eerlijk, lokaal, duurzaam en oprecht. Winst volgt uit passie, waarden en idealen.

Bezoek de website: Local Heroes

Manic Organic Verlaan

Verlaan

Verlaan maakt het mooier

Creatieve makers, voor de creatieve denkers. Manic Organic is onze duurzame partner die onze visie deelt. Met een eigen werkplaats en ervaren team realiseren we op locatie constructies en styling voor reclamebureaus en fieldmarketing. We bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen en streven naar het neerzetten van geheel uitgewerkte projecten.

Bezoek hun website: Verlaan maakt het mooier

Manic Organic Astrid Brouwer Conference Company

Conference company

Casus Triodos Made for Change festival

Zaterdag 16 september toverden we het landgoed De Reehorst om tot een bruisend festivalterrein. Ruim 8.000 mensen genoten van een prachtige, inspirerende en zonnige dag.Een dag vol groene en duurzame initiatieven, mooie ontmoetingen, creatieve workshops en tedtalks vanuit Triodos-ondernemers en niet te vergeten theater en muziek.

Samen met Laurens hebben we plan gemaakt voor het foodplein. Met aanstekelijk enthousiasme voor zijn vak, humor en zorg hebben wij een prettige samenwerking met hem ervaren.

Bezoek hun website: Conference company

PARTNER LOKATIES

Grote Kerk Den Haag

Evenementen locatie

Welkom in de Grote Kerk Den Haag!

Midden in het historische hart van de Haagse binnenstad vind je onze iconische evenementen-locatie: de Grote Kerk Den Haag.

De Grote Kerk is al 40 jaar een unieke evenementen-locatie en is vaak het bijzondere decor voor congressen, diners, exposities, festivals, concerten en beurzen.

Maar liefst 2.200 m2 staat er op deze bijzondere locatie tot je beschikking. Het authentieke en stijlvolle interieur zorgt voor een historische ambiance. En ondanks dat de grootsheid van de kerk haast niet te vangen is, straalt de kerk enorm veel warmte en sfeer uit.

Samen met onze vaste partners op het gebied van techniek, inrichting en catering slaan wij de handen ineen om van jouw event een groot succes te maken.

Ons team denkt hierin graag creatief en vooral ook flexibel met je mee.

Neem een kijkje op hun website: Grote kerk Den Haag

Manic Organic Waalse Kerk Rotterdam

Waalse kerk Rotterdam

Evenementen locatie

ManicOrganic heeft met de Waalse kerk in Rotterdam een nieuwe partner locatie en daar zijn we trots op!

Deze parel van Rotterdam is een intieme evenementenlocatie in het bruisende hart van Rotterdam. Samen met de passie, kennis en kunde van ManicOrganic hebben we er een mooie plek bij om impact te maken! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in de Waalse kerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

En kijk snel even op de website van Waalse Kerk Rotterdam

SAMENWERKINGS LOKATIES

Manic Organic AMARE

AMARE

ManicOrganic heeft nu de mogelijkheid om samen te werken met Amare en kan deze locatie aanbieden bij aanvragen.

Amare is een unieke locatie in Den Haag die zich richt op duurzaamheid en staat bekend als het meest duurzame podiumkunstencomplex van Nederland. Deze locatie biedt ruimte voor grote evenementen met tot 2700 bezoekers in twee theaterzalen, maar ook voor kleinere vergaderingen of congressen tot 250 personen in het vergadercentrum.

Daarnaast beschikt Amare over vier verschillende foyers en diverse ontvangstruimten en studio’s, waardoor alle soorten evenementen mogelijk zijn. Amare is de ideale plek voor kruisbestuivingen en het opdoen van nieuwe ideeën, mede door de dagelijkse dynamiek van artiesten, studenten en bezoekers.

Het team van Amare zet zich in voor uitmuntende gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement bij Amare en de catering van ManicOrganic, kan vrijblijvend contact worden opgenomen.

Neem een kijkje op de website van Amare.

 

Contactgegevens

Laurens van Luin
E-mail: laurens@manicorganic.nl
Telefoonnummer: +316 14 06 80 72

ManicOrganic
Dirk Verheulweg 4
2742 JR Waddinxveen

Onze eerste telefonische intake of intake per e-mail is geheel 'on-the-house'! Op basis van deze intake ontvang je van ons een voorstel. Wil je daarna door? Tof! De kosten voor onze creatieve diensten en tijd, vind je terug in de begroting. Lees ook voor de volledigheid de Uniforme Voorwaarden Horeca Nederland. Deze zijn van toepassing op al onze diensten.