OVER MANIC ORGANIC

“Wij maken de wereld stap voor stap, feestje voor feestje, mooier en eerlijker. ’’

Duurzaam

ManicOrganic neemt het voortouw en daagt zichzelf uit in duurzaamheid. Alle facetten van duurzaamheid zijn terug te zien in de bedrijfsvoering. De gerechten serveren wij in biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal vanuit één van onze foodtrucks op locatie – zowel voor privé als zakelijke aangelegenheden. Foodwaste vinden wij niet tof; het eten dat tijdens een catering overblijft, doneren wij daarom aan vluchtelingenkerken, achterstandswijken en de minder bedeelde onder ons.

Kracht

Met een team aan gepassioneerde professionals zorgen we samen met onze lokale leveranciers voor de lekkerste gerechten op locatie; biologisch, vegan, vegetarisch en duurzaam. Onze kracht zit in de unieke recepturen waarbij we dankzij onze krachtige smaak en presentatie vrijwel iedereen weten te verleiden met onze gerechten. ManicOrganic maakt van eten een feest en weet altijd te verrassen met gerechten die voortkomen uit verschillende culinaire reizen.

Inspiratie

ManicOrganic oprichter Laurens van Luin is een echte culinary nomad. De food- en lifestyletrends die zich in het buitenland afspelen, worden op de voet gevolgd om ze vervolgens te implementeren in de bedrijfsvoering. Van Londen tot Istanbul en van Phoenix tot Berlijn; allemaal verschillende culturen en keukens die voor inspiratie hebben gezorgd op het gebied van onze smaak, presentatie en verleiding.

“Onze presentatie, onze smaak en ons enthousiasme voor duurzaamheid heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. De energie die ik van duurzaamheid krijg, wil ik altijd blijven doorgeven aan anderen”. In de bedrijfsvoering leggen wij nergens een claim op, maar we willen wel onszelf, en onze gasten, altijd blijven uitdagen om duurzaam innovatief te zijn.

Video afspelen over Team foto Manic Organic

MEET THE TEAM

Laurens van Luin

Chief Inspiring Officer (CIO)

Founder Manic Organic, levensgenieter, papa, gogetter, Positieve denker en levensgenieter!

Al ruim 12 jaar werkzaam in Futureproof catering & Events. Ik adviseer je graag over sustainability, buying, food, strategie, marketing en advies.

Boas de Graaff

Head Branding, Digital & Print

Graphic Designing voor Manic Organic, is meer dan alleen het ontwerp. Je leeft mee in het concept voor een duurzame wereld en het creëren van bewust zijn in een van de heerlijkste gebieden: voeding.

Johan over de Vest

Moderator, programmamaker en dagvoorzitter

Wij hebben leuk samengewerkt op een project voor meerdere dagen. Bij interesse is bij te boeken via Manic Organic.

Mail naar Laurens van Luin voor meer informatie.

Arti Hannoe

Assistant

Assistant in making the world a better place to eat great food. Al ruim 2 jaar werkzaam bij Manic Organic en werk ik samen met Laurens om Manic Organic naar nieuwe hoogtes te brengen en natuurlijk, bringing the people great food!

Fred

Allround medewerker, klusser & Chef Haute de friture

Fred is de allround medewerker van onze dromen. Hij is niet alleen onze klusser, maar ook onze Chef de Haute de friture.