MANIC ORGANIC

“Waar duurzaamheid en smaak Hand in Hand gaan.”

Diversiteit

Bij ManicOrganic vieren we de diversiteit van smaken en culturen met ons inclusieve menu dat iedereen welkom heet. Onze missie is om duurzaamheid te verweven met een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarbij elk gerecht niet alleen goed is voor de planeet, maar ook een feest voor uw smaakpapillen.

Een menu dat verenigt en verleidt

Ons menu is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken te bieden, met gerechten die elke gast zullen bekoren, ongeacht dieetvoorkeuren of eetgewoonten. Van hartige curry’s die dansen op de tong met hun complexe kruidenmelanges tot verfrissende salsa’s die zorgen voor een explosie van smaak bij elke hap. Onze wraps en pinsa’s zijn een canvas van smaak, belegd met de meest verse, duurzaam verkregen ingrediënten, terwijl onze burgers een nieuwe definitie geven aan wat een burger kan zijn, met sappige, smaakvolle creaties die alle gasten zullen bekoren.

Inspiratie

ManicOrganic oprichter Laurens van Luin is een echte culinary nomad. De food- en lifestyletrends die zich in het buitenland afspelen, worden op de voet gevolgd om ze vervolgens te implementeren in de bedrijfsvoering. Van Londen tot Istanbul en van Phoenix tot Berlijn; allemaal verschillende culturen en keukens die voor inspiratie hebben gezorgd op het gebied van onze smaak, presentatie en verleiding.

“Onze presentatie, onze smaak en ons enthousiasme voor duurzaamheid heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. De energie die ik van duurzaamheid krijg, wil ik altijd blijven doorgeven aan anderen”. In de bedrijfsvoering leggen wij nergens een claim op, maar we willen wel onszelf, en onze gasten, altijd blijven uitdagen om duurzaam innovatief te zijn.

Video afspelen over Team foto Manic Organic

MEET THE TEAM

Laurens van Luin

Chief Inspiring Officer (CIO)

Founder Manic Organic, levensgenieter, papa, gogetter, Positieve denker en levensgenieter!

Al ruim 12 jaar werkzaam in Futureproof catering & Events. Ik adviseer je graag over sustainability, buying, food, strategie, marketing en advies.

Boas de Graaff

Head Branding, Digital & Print

Graphic Designing voor Manic Organic, is meer dan alleen het ontwerp. Je leeft mee in het concept voor een duurzame wereld en het creëren van bewust zijn in een van de heerlijkste gebieden: voeding.

Arti Hannoe

Assistant

Assistant in making the world a better place to eat great food. Al ruim 2 jaar werkzaam bij Manic Organic en werk ik samen met Laurens om Manic Organic naar nieuwe hoogtes te brengen en natuurlijk, bringing the people great food!

Fred

Allround medewerker, klusser & Chef Haute de friture

Fred is de allround medewerker van onze dromen. Hij is niet alleen onze klusser, maar ook onze Chef de Haute de friture.

WALL OF FAME

CERTIFICAATHOUDERS

Hamiplant

Hamiplant heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.

Onderzoeksraad

Onderzoeksraad voor Veiligheid  heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.

ADM

ADM heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.

Gemeente Capelle aan den IJssel

Gemeente Capelle aan den IJssel heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2024 ontvangst mogen nemen.

TU Delft

TU Delft heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.

BarentsKrans

BarentsKrans heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.

E-flux

E-Flux heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2024 ontvangst mogen nemen.