“Waar duurzaamheid en smaak Hand in Hand gaan.”
Bij ManicOrganic vieren we de diversiteit van smaken en culturen met ons inclusieve menu dat iedereen welkom heet. Onze missie is om duurzaamheid te verweven met een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarbij elk gerecht niet alleen goed is voor de planeet, maar ook een feest voor uw smaakpapillen.
Ons menu is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken te bieden, met gerechten die elke gast zullen bekoren, ongeacht dieetvoorkeuren of eetgewoonten. Van hartige curry’s die dansen op de tong met hun complexe kruidenmelanges tot verfrissende salsa’s die zorgen voor een explosie van smaak bij elke hap. Onze wraps en pinsa’s zijn een canvas van smaak, belegd met de meest verse, duurzaam verkregen ingrediënten, terwijl onze burgers een nieuwe definitie geven aan wat een burger kan zijn, met sappige, smaakvolle creaties die alle gasten zullen bekoren.
ManicOrganic oprichter Laurens van Luin is een echte culinary nomad. De food- en lifestyletrends die zich in het buitenland afspelen, worden op de voet gevolgd om ze vervolgens te implementeren in de bedrijfsvoering. Van Londen tot Istanbul en van Phoenix tot Berlijn; allemaal verschillende culturen en keukens die voor inspiratie hebben gezorgd op het gebied van onze smaak, presentatie en verleiding.
“Onze presentatie, onze smaak en ons enthousiasme voor duurzaamheid heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. De energie die ik van duurzaamheid krijg, wil ik altijd blijven doorgeven aan anderen”. In de bedrijfsvoering leggen wij nergens een claim op, maar we willen wel onszelf, en onze gasten, altijd blijven uitdagen om duurzaam innovatief te zijn.
Chief Inspiring Officer (CIO)
Founder Manic Organic, levensgenieter, papa, gogetter, Positieve denker en levensgenieter!
Al ruim 12 jaar werkzaam in Futureproof catering & Events. Ik adviseer je graag over sustainability, buying, food, strategie, marketing en advies.
Head Branding, Digital & Print
Graphic Designing voor Manic Organic, is meer dan alleen het ontwerp. Je leeft mee in het concept voor een duurzame wereld en het creëren van bewust zijn in een van de heerlijkste gebieden: voeding.
Assistant
Assistant in making the world a better place to eat great food. Al ruim 2 jaar werkzaam bij Manic Organic en werk ik samen met Laurens om Manic Organic naar nieuwe hoogtes te brengen en natuurlijk, bringing the people great food!
Allround medewerker, klusser & Chef Haute de friture
Fred is de allround medewerker van onze dromen. Hij is niet alleen onze klusser, maar ook onze Chef de Haute de friture.
Hamiplant heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.
Onderzoeksraad voor Veiligheid heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.
ADM heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.
Gemeente Capelle aan den IJssel heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2024 ontvangst mogen nemen.
TU Delft heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.
BarentsKrans heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2023 ontvangst mogen nemen.
E-Flux heeft het Duurzaamheidscertifcaat in 2024 ontvangst mogen nemen.
Snel, eenvoudig en overheerlijke maaltijden bestellen! Bij Manic Organic ben je aan het juiste adres voor duurzame catering!
Laurens van Luin
Mail naar laurens@manicorganic.nl, Bel met +316 14 06 80 72
Dirk Verheulweg 4, 2742 JR, Waddinxveen
Made by Modern Media Hub & Symblings Digital Marketing