De ManicOrganic Foodtruck Op Jouw Evenement

We komen ook graag op jouw (publieks)evenement, (bedrijfs)festival jouw gasten verrassen met duurzame, vegan, biologische en hele lekkere streetfood gerechten. Scroll naar beneden en klik op de button voor het aanvragen van een offerte.

Promotietruck

 

Onze promotie foodtruck heeft een opwindende transformatie ondergaan en is nu meer dan alleen een mobiele keuken – het is getransformeerd tot een veelzijdige promotiewagen! Deze evolutie gaat verder dan het bereiden van heerlijke gerechten; onze Foodtruck is nu ook uitgerust voor promotie op (corporate) evenementen, inclusief state-of-the-art faciliteiten voor audiovisuele mogelijkheden.

We kijken er naar uit om deze veelzijdige promotie foodtruck in te zetten en jouw evenementen nog gedenkwaardiger te maken. Denk aan opvallende online digital prints, de mogelijkheid om je eigen muziek af te spelen (aangedreven door een JBL speaker en twee medium speakers), of zelfs een bedrijfspresentatie te laten zien op een van onze TV schermen.

Of je nu een bedrijfsevenement, productlancering of speciale viering organiseert, onze Foodtruck is er klaar voor om een visueel en smaakvol spektakel te creëren. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze promotie foodtruck jouw evenement naar nieuwe hoogten kan tillen.

MANICORGANIC FOODTRUCK

Booth Stock Festival, Rrrollend Den Haag en de Nijmeegse 4 daagse. Komen deze evenementen je bekend voor? Dit zijn enkele festivals waar wij met onze trouwe Flexitaria Foodtruck hebben gestaan. Wij kunnen niet wachten om naar meer events toe te rijden. Passie op 4 wielen. Vanuit de ManicOrganic foodtruck serveren we een gevarieerd assortiment; van streetfood tot haute cuisine! Homemade limonades, zoete aardappel frietjes, smoothies en slowjuices en hoe klinkt een Hot Mama? Daar zeg je geen nee tegen toch. Onze Foodtruck is ook geliefd bij het publiek want we hebben namelijk de 24kitchen Foodtruck award gewonnen in de categorie Meest Duurzaam. En daar zijn we trots op!