BESTELLEN BIJ MANIC ORGANIC

Maak kennis met de heerlijke vegan maaltijden van Manic Organic!

ONTDOOIEN/OPWARMEN/GARNEREN/MEEGEVEN, SIMPELER KAN HET NIET.

Dit maaltijdenconcept is ontstaan in de corona-jaren en sluit naadloos aan op alle duurzame uitdagingen van deze tijd. Het past perfect in een wereld waarin we steeds bewuster omgaan met gezond eten, duurzaamheid, lokaal produceren, inclusiviteit en praktische allergenenvrijheid.

In samenwerking met onze partners Hubbel Stadslogistiek en Saffier gaan we dit concept nu uitrollen in regio groot Den Haag.

Door onze krachten te bundelen, maken we optimaal gebruik van elkaar kennis en capaciteiten. De Saffier zal het produceren van de maaltijden op zich nemen en Hubble Stadslogistiek, een lokale emissievrije vervoerder, zal de maaltijden 6 dagen per week gaan leveren. 

ONZE PRODUCTEN

MY DAHLING
Indiaase dahl soep van rode linzen, gember, knoflook, krukuma, chili en vele andere heerlijke ingrediënten. Heerlijk als maaltijd soep met bv een Garlic Cheese Naan, of als topping bij je rijst.

MI AMORE
Gevulde tomatensoep van heerlijke tomaten, kruiden en vegan pesto. Heerlijk als maaltijd soep met bv ciabatta met kruidenboter, of als past topping met kaas.

CHILI SIN CARNE
Veganistisch alternatief voor traditionele chili, boordevol voedzame ingrediënten. Heerlijk op je wrap, rijst, pizza, loaded nacho’s of loaded fries.

Onze maaltijden zijn verkrijgbaar vanaf een minimale afname van 20 liter. Bovendien kun je verschillende maaltijden combineren, zodat je kunt genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd. 

Met deze vegan maaltijdenlijn bieden wij een praktische oplossing voor bedrijven die zich willen richten op gezond en duurzaam eten. De maaltijden zijn gemakkelijk te bereiden en vereisen geen lange kooktijden, waardoor u tijd kunt besparen in de keuken.

De vegan maaltijden zijn ideaal voor restaurants die hun menu willen uitbreiden met gezonde en duurzame opties. Maar is het ook ideaal voor buurt- of blokfeestjes. De maaltijden zijn praktisch allergenenvrij en kunnen dus ook gegeten worden door men met een specifiek dieet. 

Binnen slechts 20 minuten kunt u genieten van een warme en smaakvolle soep. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van een gezonde en voedzame maaltijd zonder dat u lang in de keuken hoeft te staan.

Wij zijn toegewijd aan duurzaamheid en daarom willen wij je graag laten weten dat onze bijgeleverde emmers multifunctioneel zijn. Je kunt deze eenvoudig hergebruiken als bewaardoos of als container voor je eigen soepen.

 

Minimale bestelhoeveelheid 20 liter (combineren van soepen mag)
Minimale bestelhoeveelheid € 210,00
Afleverkosten regio Groot Den Haag € 7,50 (6 dagen per week)