Vegetarische, biologische en lokale catering

Met onze uitgebreide expertise in vegetarische catering, biologische catering, lokale catering, en nu met de toevoeging van educatieve en waarderende elementen zoals onze Duurzaamheidsquiz en het Duurzaamheidscertificaat, bieden wij een totaalconcept dat zowel smaakvol als impactvol is. Ons commitment aan duurzaamheid wordt versterkt door onze samenwerkingen met vooraanstaande organisaties en initiatieven die actief bijdragen aan een betere wereld.

Lees meer over onze duurzame catering…..

Waarom kiezen voor Manic Organic?

Wij zijn niet alleen pioniers in het leveren van duurzame catering en duurzame events, maar we zijn ook toegewijd aan het voortdurend vernieuwen en verbeteren van onze diensten. Door duurzaamheid, innovatie, en stijl te combineren, zorgen we ervoor dat uw evenement niet alleen onvergetelijk is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld.

Lees meer over onze duurzame Foodtruck….

Maak het verschil uw event

Kies voor onze duurzame, educatieve en stijlvolle evenementoplossingen en laat een blijvende indruk achter op uw gasten, terwijl u actief bijdraagt aan een gezondere wereld. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we uw volgende duurzame zakelijke event, bedrijfsfestival, of duurzaamheidsdag kunnen omvormen tot een inspirerend voorbeeld van milieubewustzijn, innovatie, en community support. Met onze focus op duurzaamheid, onderwijs, en het ondersteunen van goede doelen, bieden we niet alleen topkwaliteit en verse gerechten, maar dragen we ook bij aan de vermindering van de milieu-impact van uw evenementen. Kies voor een partner die duurzaamheid serieus neemt. Kies voor Manic Organic.

Lees meer over ons duurzame eventcatering….

Duurzaamheid

Til uw evenementen naar een hoger niveau met onze innovatieve aanpak in duurzame catering en duurzame zakelijke events. Als pionier in het creëren van onvergetelijke en verantwoorde evenementen, voegen wij al ruim 12,5 jaar waarde toe aan ons aanbod door educatie en erkenning. We zijn trots om onze eigen Duurzaamheidsquiz te introduceren, speciaal ontworpen om de kennis over duurzaamheid binnen uw organisatie op een speelse en toegankelijke manier te vergroten. Daarnaast hebben we een Duurzaamheidscertificaat in het leven geroepen, waarmee u na uw evenement de positieve impact op het milieu, zoals waterbesparing en CO2-reductie, kunt kwantificeren.

Innovate en educatie: Onze extra services

  • Duurzaamheidsquiz: Een leuke en interactieve manier om duurzaamheidsbewustzijn binnen uw team te vergroten.
  • Duurzaamheidscertificaat: Bewijs de positieve impact van uw evenement met een officieel certificaat dat uw inspanningen op het gebied van waterbesparing en CO2-reductie erkent.
  • Support aan Charities: Wij ondersteunen al jaren goede doelen zoals de Movember Foundation, en werken samen met Tree by Tree, onze duurzaamheidspartner die actief bijdraagt aan het positief compenseren van onze impact op het milieu.
  • Duurzaam Streetfood Menu: Ons menu, inclusief een eigen vegan maaltijdlijn, biedt een heerlijke en verantwoorde culinaire ervaring.